Tradicionalni Jeti Snowboard session na Sljemenu 9. veljače

Tradicionalni Jeti Snowboard session na Sljemenu 9. veljače

Foto: Tea Cimas/Cropix

NADOLAZEĆI vikend na Zagrebačkom glečeru u znaku je tradicionalnog Jeti Snowboard sessiona. Najaktivniji hrvatski snowboard klub "Jeti" već treću godinu zaredom organizira "session" okupljanje na Sljemenu, koje ovaj put počinje 9. veljače.

Lokacija je svima već poznata, ispred legendarne Sljemenske kučice održati će se snowboard session za sve lokalne boardere, a dolaze i gosti iz susjednih zemalja. Ideja vodilja je i dalje ista, organizirati okupljanje svih boardera i onih koji se tako osjećaju, uz obvezni roštilj i kuhano vino.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za glazbeni dio zaduženi su DJ M.i.l.e i Zak koji će Vas zabavljati do ranih jutarnjih sati. Ove godine novost su i novi elementi postavljeni ispred kučice a sadržavaju 2 down raila od 4 I 6 metara, box od 7 metara, Tube 3 m, i "pole jam", a sve zahvaljujući "humanitarnoj" akciji održanoj u Griču u Studenom prošle godine.

Cijeli event počinje u 16h pa sve do kasno u noć, pod okriljem novokupljenih reflektora. Session je namijenjen za sve snowboardere bez obzira na nivo vožnje, tako da Vas očekujemo u što većem broju. Destinacija za sljedeći vikend je Sljeme! Vidimo se!
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara