Trener Dnjipra: Ništa se strašno neće dogoditi ako ispadnemo, život ide dalje

Screenshot (Sport.ua)

NASTUP trenera Dnjipra Mirona Markeviča pred splitskim novinarima dan uoči dvoboja s Hajdukom bio je u najmanju ruku čudan. Ukrajinski strateg na svečanoj bini često je kolutao očima i doslovno izdisao od dosade. Tempo njegova govora toliko je spor i neentuzijastičan da se postavlja pitanje kako uopće uspijeva galvanizirati igrače prije velikih utakmica.

"Znam da nas očekuje optimistični protivnik i pun stadion, ali to je još jedan razlog više da spremni dočekamo susret. Očekujem otvorenu utakmicu s obje strane pa neka pobjedi bolja momčad".

"Kako sam vidio Hajduk u Ukrajini? U drugom poluvremenu Splićani su izgledali vrlo dobro. Bili su jako opasni u napadu i na to moramo posebno obratiti pozornost u sutrašnjoj utakmici".

"Pritisak? Pritisak u nogometu uvijek postoji, želimo pobjedu, međutim sezona se apsolutno neće proglasiti neuspješnom ako ispadnemo sutra. Domaće prvenstvo je naš prioritet, a sve ostalo je dodatak. Ništa se strašno neće dogoditi ako ispadnemo. Život ide dalje"

Kapetan Dnjipra: Pričali su nam o paklenoj atmosferi u Splitu

Društvo glavnom treneru u poljudskoj utrobi pravio je kapetan ukrajinske momčadi Ruslan Rotan...

"Pričali su nam što nas očekuju u Splitu i svakako ćemo se dobro pripremiti za tu paklenu atmosferu. No, ne bojimo se, znamo kvalitetno igrati i pred svojim i pred gostujućim navijačima", rekao je Rotan.

"Znamo da je Hajduk dobra momčad i očekujemo tešku utakmicu. Moramo odvojiti vezni red Hajduka od napadačke linije. Ukoliko tu stvorimo procjep Hajduk će biti puno bezopasniji. To je naša prilika", dodao je.

Trening Ukrajinaca pod budnim okom Stanka Poklepovića

Nakon press konferencije ukrajinska momčad odradila je trening, a prvih petnaestak minuta koji su bili otvoreni za javnost, pogledali smo u društvu Stanka Poklepovića.

Ni on se nije mogao načuditi treneru Mironu Markeviču, koji je, umjesto da radi s momčadi, vježbao vlastitu kondiciju sprintevima po sredini igrališta.

"Ovaj nije baš normalan, fali mu neki u ćuk u glavi. Može on imat sto pomoćnih trenera, ali glavni trener je glavni trener, on mora biti prisutan u svakom trenutku", rekao je Špaco.

Utakmica u Splitu počinje u četvrtak u 19:00 sati.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara