Trener o neigranju Bogdanovića: Nije stvar u onome što je napravio nego u onome što nije napravio

Trener o neigranju Bogdanovića: Nije stvar u onome što je napravio nego u onome što nije napravio

 Foto: Guliver Image/Getty Images

BOJAN BOGDANOVIĆ početkom 2015. godine izgubio je minutažu u Brooklyn Netsima, a trener Lionel Hollins otkrio je da je razlog to što hrvatski košarkaš nije bio dovoljno agresivan prema košu.
 
Priliku umjesto Bojana, koji je prvih 19 utakmica krenuo u početnoj petorci, u posljednje vrijeme dobiva Sergej Karašev.
 
"Nije stvar u onome što je Bojan napravio nego u onome što nije napravio. Bogdanović je udario u zid i nije bio dovoljno agresivan. Moraš igrati dobro i boriti se, a Karašev mi je puno pokazao na treninzima. Dao sam mu priliku i iskoristio ju je", rekao je Hollins.
 
Bogdanović: Teško je biti agresivan kada ste posljednja opcija u napadu
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
Hrvatski košarkaš odgovorio je treneru da je teško biti agresivan kada si posljednja opcija u napadu.
 
"Nisam bio agresivan kao u Europi gdje sam imao veliku minutažu, ali svejedno sam ubacivao po 11-12 poena. Nije lako biti agresivan kada si tek peta opcija u petorci, međutim bit ću agresivniji", rekao je Bogdanović i priznao da mu je teško.
 
"U početku sam igrao puno, ali sada mi je jako teško jer ne igram. Nemam osjećaj da sam udario u zid, ali nisam nikada ranije bio u ovakvoj situaciji. Očito se moram na treninzima ponovno dokazati treneru."
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara