Tudor na prozivci: Odlazak Sušića priznanje je našem radu

Tudor na prozivci: Odlazak Sušića priznanje je našem radu

Foto: Hajduk.hr 

NAKON odrađene prozivke, trener Hajduka Igor Tudor poslao je svoje igrače na prvi trening nakon božićnih blagdana te je dao nekoliko izjava za medije.
 
''Pripreme su nikada kraće, moramo se dobro pripremiti jer želimo biti pravi. U mislima smo već na utakmici protiv Rijeke na Kantridi, odmah želimo na najbolji način početi drugi dio sezone'', odmah na početku je rekao Tudor.
 
Na prozivku su se odazvala 34 nogometaša, a većina prisutnih gotovo su tinejdžeri.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
''Što je tu je, imamo kadar kakav imamo. Naš stav je forsiranje mladih i s tom politikom ćemo nastaviti i dalje'', rekao je Tudor, koji nije mogao izbjeći pitanje u spektakularnom transferu Tina Sušića u Inter.
 
''Dolasci i odlasci nisu pitanje za mene, to je pitanje za sportskog direktora i predsjednika, moje je da se bavim momčadi i igrom. Ciljevi se znaju, biti što bolji i zato se pripremiti na najbolji način. Što se Sušića tiče, nažalost, naša je realnost da najbolji igrači odlaze. Nemam saznanja o transferu, to je stvar za upravu. Ako se dogodi transfer, bit će to potvrda i priznanje našem radu'', za kraj je rekao Tudor te se priključio treningu.
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara