Tudor nakon poraza: Podcjenjivanje ambicija? Ne znam što je to. Zadovoljan sam sa svime osim s rezultatom

Foto: Hina

VEČERAS je Hajduk u Gradskom vrtu u sklopu 6 kola HNL-a izgubio od domaćeg Osijeka 2:0, a trener Bijelih Igor Tudor je na teren poslao samo dva igrača iz prvog sastava. Kontroverzna odluka koja je i najviše zanimala novinare nakon utakmice.
 
 
''U načelu sam zadovoljan igrom. S dosta stvari sam zadovoljan, naravno nisam zadovoljan rezultatom. U sastavu u kojem smo došli ovdje odigrali smo dobru utakmicu. Falilo nam je konkretnosti u zadnjih 20 metara, kvalitete ako baš tako hoćete. Osijek je ovo malo šansi što je stvorio iskoristio, zabio nam je dva pogotka '' rekao je Tudor odmah na početku.
 
Jasno je bilo zbog čega se Tudor na takvu odluku odlučio. Europa nosi spas, a Hajduk nema širinu kadra da se može s tim igrati, no nedostatak ambicije zasmetao je pojedine novinare:
 
''Podcjenjivanje ambicija? Ne razmuijem taj termin''  odgovorio je Tudor pa je dodao: 
 
''Došli smo ovdje s mislima na četvrtak. Došli smo s dobrom ekipom odigrati dobru utakmicu. I bila je osim rezultata '', tvrdiTudor.
 
Osim Kalinića i Bnecuna svii igrači Bijelih su podbacili, no Tudor je bio posebno nezadovoljan igrom svojeg ljubimca Artema Milevskog:
 
''Nisam zadovoljan. Mislim da će mu po fizičkom stanju trebati još mnogo rada '', rekao je trener Hajduka.
 
Trener Osijeka, Tomo Rukavina je nakon pobjede rekao:
 
''Svjestan san da je svaka pobjeda nad Hajdukom velika. Bez obzira u kojem sastavu Hajduk nastupi uvijek je to veliki klub. Velika je stvar pobijediti Hajduk.  Uspjeli smo se u početku nametnuti kao momčad koja dominira. Ali znalo se da mi baš nemamo igru za veliki posjed lopte, išli smo poslije na prekide, kontre polukontre. Ulascima Šorše i Vitaića htio sam vratiti ritam utakmice, Marin i Frane donijeli su nam novu agresivnost. Svi su odigrali jako dobro. Kada se sve na kraju sagleda i sabere mi smo sasvim zasluženo pobijedili ''.
 
 
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara