Tudor o želji Perišićevog oca: "Nekorektno je dijeliti tuđi novac, negativno me je iznenadio"

Foto: HINA

HNL se nastavlja nakon dvotjedne pauze, a trener Hajduka Igor Tudor najavio je nedjeljnu utakmicu na Poljudu protiv Osijeka.

"Naporno smo radili, u dobrom smo momentu i formi i nastojat ćemo to pokazati protiv Osijeka koji nas je već pobijedio i kojeg nećemo podcijeniti. Pauza nam je dobrodošla da još malo podignemo fizičku spremu i osvježimo igrače kojima je to potrebno, te da ispravimo određene nedostatke u igri", rekao je Tudor koji ne može računati na ozlijeđene Miju Caktaša i Marija Bencuna.

Trener "Bijelih" najavio je da će na travnjak poslati momčad u formaciji 3-5-2 kojom je pregazio Istru.

"Utakmica s Istrom nam je putokaz kojim trebamo ići jer smo pokazali ozbiljnost i snagu. U formaciji 3-5-2 više igrača igra obranu, a prema naprijed smo puno opasniji. Dugo sam o tome promišljao sa svojim suradnicima i pokazalo se kao odličan potez. Mogu samo potvrditi da ostajemo na tom putu."

O plasmanu Hrvatske u Brazil - "To je tek početak"

Prokomentirao je i plasman hrvatske reprezentacije na Svjetsko prvenstvo.

"Dojmovi su jako pozitivni, svi smo sretni. Ono što sam i najavljivao po pitanju Nike Kovača, poznavajući da ima kvalitete i da će napraviti dobar posao. Ovo je tek početak, a u Brazilu ćemo vidjeti prave stvari."

Novinare je zanimalo i što Tudor misli o prijedlogu oca Ivana Perišića da novac od nagrade za prolaz Islanda ide za Vukovar.
 
"Nekorektno je dijeliti tuđi novac, mogu ga podijeliti samo oni čiji su novci. Hrvatska reprezentacija proteklih je godina podijelila puno novca, to se mjeri u milijunima. Negativno me to iznenadilo, to je nekorektno."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara