Tudor odgovorio Ibri: U Hajduku te nitko ne želi, a Reju si dva puta poslao u pičku materinu

Tudor odgovorio Ibri: U Hajduku te nitko ne želi, a Reju si dva puta poslao u pičku materinu

Foto: Guliver Image/Getty Images

IGOR TUDOR "na njegovu veliku žalost, prisiljen je reagirati i iznijeti pravi razvoj događaja. Jer, kako je naš dragi Senijad kazao: "Neka navijači znaju istinu!"

Naravno, radi se o odgovoru bivšeg trenera Hajduka bivšem igraču Bilih, kojeg navijači obožavaju i koji je prije nekoliko dana otkrio kako se nudio Hajduku, ali ga Tudor nije htio.

Tudor je u Slobodnoj Dalmaciji otkrio: "Radeći kao pomoć Edouardu Reji, bio sam svjedok problema s Ibričićem. Između ostalog, dva puta je tadašnjeg trenera Hajduka Reju pred igračima "poslao u p.... m.......", a između ta dva događaja treneru se ispričao sms-om. Budući da pouzdano znam da je to isto učinio i Rejinom prethodniku, rekao sam predsjedniku Brbiću da to kod mene neće moći i da ćemo imati nepremostiv problem u svlačionici."

Bivši Hajdukov trener dodao je kako su svi u klubu, od masera, liječnika i oružara, preko stručnog stožera do igrača, bili "izrazito protiv" Ibričićevog dolaska.

Tudor je Ibri poželio puno sreće, ali ga je i zamolio da mu više ne šalje opravdavajuće sms-poruke, ne spominje ga u javnosti, a pogotovo da lažnim pričama o nemogućnosti potpisivanja za Hajduk, nakon njegovog odlaska, ne širi jeftini populizam "koji kod najvećeg dijela navijača ne prolazi."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara