Tudor razmišlja o podizanju privatne tužbe! "Te psovke nisam u stanju ni izgovoriti"

Foto: HNK Hajduk

IGOR TUDOR opet je izgubio živce tijekom utakmice, ovaj put crveni karton pokazao mu je Fran Jović na čije je suđenje u Istri s pravom stiglo mnogo prigovora. Kojom se logikom vodila sudačka organizacija kada je zagrebačkog suca uopće delegirala za susret Hajduka, prvog Dinamovog pratitelja, teško je objasniti. I sam Jović očito je bio zbunjen, a najteži previd napravio je kada nije vidio drugi jedanaesterac za Istru, crveni karton i faul vratara Tomića nad Radonjićem.

Tankih je živaca bio i Tudor, koji je zaradio isključenje, prema vlastitim tvrdnjama - jer je izašao metar, dva iz svog prostora. Delegat je, međutim, u zapisnik naveo da je Tudor uputio psovku sadržaja: "Jebo vas Bog, što to radite".

Tudora je ova opaska razbjesnila, a razmišlja čak i o podizanju privatne tužbe.

U službenom zapisniku, iz kojega su pojedinosti objavljene danas i u medijima, iznijete su neistinite tvrdnje koje izravno štete ugledu trenera Hajduka, tvrde u klubu.

"Zbog neistinite optužbe i javnog rušenja mojeg ugleda ozbiljno razmišljam o podizanju privatne tužbe. Potpuno apsurdnim smatram navodni razlog mojeg isključenja, s obzirom na to da u 36 godina svojeg života nikada, ali baš nikada (!), a tako ni u nedjelju u Puli, nisam takvu psovku izrekao. Svi koji me poznaju mogu svjedočiti da to apsolutno nije dio mojeg vokabulara i svjetonazora", kazao je trener Tudor, te zaključio:

"Šokiran sam načinom i hrabrošću pojedinaca koji su u stanju ozbiljno ugroziti integritet pojedinca konstruiranjem takvih, za njih, očito laganih izmišljotina. Očekujem sada da se prijava preispita, te utvrdi prava istina, a dotična gospoda javno ispričaju"

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara