Tudor razočaran: Na poluvremenu sam htio promijeniti pet igrača

Foto: HINA

IGOR TUDOR nije bio zadovoljan poljudskim remijem protiv Splita.

"Nismo dobro ušli u utakmicu, bili su puno čvršći, međutim nakon toga uslijedilo je punih sat vremena naše dominacije i pravi bunker Splita. Nismo uspjeli riješiti situacije koje smo napravili. Dali smo sve od sebe, ali to nije bilo dostatno za tri boda".

"Da, nekoliko igrača bilo je apsolutno izvan utakmice. Na poluvremenu sam htio promijeniti najmanje pet igrača. No, vrlo sam zadovoljan drugim poluvremenom. Kažem šteta, željeli smo pobijediti i možda dočekati pauzu na prvom mjestu prvenstvene ljestvice", dodao je.

Trener Splita Stanko Mršić bio je zadovoljan velikim poljudskim bodom...

"Imali smo dva sjajan zicera u prvom poluvremenu, a da smo to iskoristili bila bi to sasvim drugačija utakmica. Hajduk nam prvih 45 minuta nije zapucao na vrata, dok su se u nastavku malo konsolidirali. Iskoristili su ozljedu Križanca, koja nam je poremetila koncepciju", rekao je Mršić.

"Da, u gostima igramo pametnije, moramo pronaći način da na domaćem terenu podignemo nivo. Na Poljudu smo izgledali vrlo dobro, čvrsto i agresivno. Jedino se tako može suprotstaviti Hajduku. Nije mi bilo lako doći ovdje, znate i sami da sam visio, ali sada je puno lakše", dodao je Mršić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara