U Kragujevcu uhićen FIFA-in menadžer koji je od Mamića htio kupiti Luku Modrića

U Kragujevcu uhićen FIFA-in menadžer koji je od Mamića htio kupiti Luku Modrića

Foto: Screenshot

U VELIKOJ policijskoj akciji u Kragujevcu uhićeno je nekoliko srpskih političara i sportskih djelatnika nogometnog kluba Radnički zbog sumnje da su na transferu jednog nogometaša zaradili oštetivši klub za pola milijuna eura.

Među uhićenima je i licencirani agent FIFA-e Zoran Pavlović koji je zaslužan za neke od najvećih transfera srpskih igrača poput Zorana Tošića (Partizan - Manchester United - CSKA Moskva).

Pavlović je imao kontakte i u hrvatskom nogometu. Poslovao je i sa Zdravkom Mamićem, čijim se poslovnim sposobnostima divio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svašta se priča o Mamiću, ali sjajan je menadžer. Došao sam u Zagreb s ponudom za Modrića, ali nije htio ni čuti. Čekao je i dobio što je htio. Stalno se kocka i dobiva", rekao je prije nekoliko godina Pavlović koji je najbliži suradnik još jednog poznatog menadžera Dejana Joksimovića.

Pavlović radi u agenciji koja brine o Milanu Badelju

Joksimović brine o karijerama Miloša Krasića, Branislava Ivanovića, Milana Jovanovića te hrvatskog reprezentativca i bivšeg kapetana Dinama Milana Badelja.

Svojedobno je sa Zdravkom Mamićem sredio toliko spominjani transfer Ivice Olića iz Dinama u CSKA Moskvu, nakon kojeg je u medije dospjela priča o čuvenoj vožnji Olićevog menadžera u prtljažniku automobila. Kasnije je Mamić tvrdio da ga Igor Štimac želi ubiti uz pomoć srpske mafije, a tjednik Nacional pisao je kako je u pozadini te priče Mamićev dug Joksimoviću iz tog vremena.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara