"U parovima sam ponovno napravio 10 prijestupa... NE!"

"U parovima sam ponovno napravio 10 prijestupa... NE!"

Foto: AFP

IVO KARLOVIĆ, zatražio je ispriku od organizatora Wimbledona jer smatra da je prevaren u drugom kolu protiv domaćeg tenisača Andyja Murraya.

Karlović tvrdi da su linijski suci dosuđivali nepostojeće prijestupe i tako omogućili Britancu nastavak natjecanja. Novinari su upitali Karlovića namjerava li podnijeti žalbu.

"Naravno, ako postoji takva mogućnost jer nisam zaslužio ispasti. Želio bih javnu ispriku organizatora jer mislim da sam zalužio meč odvesti u peti set.

Div sa Šalate je kritizirao i BBC jer je nakon odgledanog meča primijetio da je bilo vrlo malo ponavljanja spornih situacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pogledao sam snimak i ono što je čudno jeste da je BBC samo ponovio jedan prijestup i na njemu se vidi da nisam pogriješio. Meni je vrlo čudno da BBC ne prikazuje snimke takvih situacija kad znamo s kakvom tehnologijom raspolažu", rekao je Karlović nakom meča u parovima gdje je s Nijemcem Frankom Moserom izborio drugo kolo.

"U parovima sam ponovno napravio 10 prijestupa... NE", napisao je Karlović na svom twitteru profilu.

Pat Cash, bivši osvajač Wimbledona, smatra kako je čudno da je dosuđeno toliko prijestupa nekom tko to čini jako rijetko.

"Kada čovjeku koji rijetko pravi prijestup u jednom meču bude dosuđeno njih jedanaest, onda se morate zapitati kako je to moguće. Ne vjerujem da su suci varali ili pokušali varati, ali nekada su oni toliko uzbuđeni, posebno linijski suci, da mnogo griješe."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara