Uefina inspekcija deset sati na Kantridi: Riječani optimistični

Foto: Gety images

U SRIJEDU popodne delegacija Uefe posjetila je NK Rijeka, kako bi odlučila može li momčad Matjaža Keka domaće utakmice Europa lige igrati na Kantridi. Španjolac David Ferrer Redondo i Nijemac Maxim von Portatius proveli su gotovo deset sati na stadionu, nakon čega su u Nyon poslali izvještaj.

Odgovor se još čeka, međutim Riječani su optimistični...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Ljudi iz UEFA-e bili su izuzetno korektni, dali su nam primjedbe koje smo mi dobro saslušali. Imam veliki osjećaj da mi to sve možemo odraditi. Sve primjedbe s njihove strane će biti usvojene i mi kao grad koji smo vlasnici objekta smo dali pismenu garanciju da ćemo zajedno s nogometnim klubom ispuniti standardne koje oni traže", rekao je Karabaić za NL.

"Koji problemi postoje? Trebamo više parking prostora za reportažna kola, više mjesta za TV reportere na tribinama, proširiti press centar, više postolja za TV kamere na tribinama te podignuti kvalitetu glavnog travnjaka. Proširenje prostora press centra ćemo riješiti postavljanjem šatora na pomoćno igralište. Tako ćemo rješavati i neke druge tehničke probleme", dodao je.

"Uvjeren sam da ćemo sve poteškoće riješiti. Veliki sam optimist. U četvrtak ćemo točno znati što moramo napraviti, a onda ćemo promptno krenuti u radove", za kraj će.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara