Uz "Listiće" Dvoznaka do novih dobitaka

Foto: screenshot

Dvoznak.com je revolucionaran alat u svijetu klađenja koji brojnim igračima svakodnevno pomaže u ostvarivanju profita. Zadovoljnim korisnicima koji su već osjetili slast dobitka danas je predstavljena nova usluga.

Dvoznak.com, portal za pametno klađenje, uveo je novu rubriku kojom će svojim čitateljima i pretplatnicima pomoći da poprave svoje stanje na računu. Riječ je o listićima sastavljenima od nekoliko prognoza manjeg tečaja koje će zajedno davati vrijednost toj okladi. Naoko djeluje vrlo jednostavno, jer svi oni koji se ponekad klade vjerojatno smatraju kako nije nikakav problem pogađati tečajeve 1.20. Samo četiri takva para zajedno daju ukupni tečaj preko 2.00, odnosno udvostručuju ulog.

Na logično pitanje zašto onda svi iz kladionica ne izlaze punih džepova, odgovor daje glavni urednik Dvoznaka Hrvoje Reljanović: "Nije lako razlikovati oklade koje kriju određenu vrijednost i u tih 1.20, od onih koje treba zaobilaziti u širokom luku. Kladionice najviše vole igrače koji napamet iz ponude prepisuju takve oklade računajući kako mali tečaj istovremeno podrazumijeva i veliku sigurnost. No, nije to baš tako. Postoje oklade kojima je realan tečaj 1.20 ili 1.35 i njih se ne isplati igrati. Isto tako, ima i onih kod kojih je i taj mali tečaj precijenjen. Mi vam ukazujemo na baš takve."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Primjere koji često dovede igrače u zabludu uistinu nije teško pronaći. Vjerojatno ih je najviše među najpoznatijim nogometnih klubovima koje većina igrača redovito stavlja na listiće ne razmišljajući kako ih to često odvodi u minus. Tako se tečajevi na pobjede nogometaša Real Madrida u domaćem prvenstvu uglavnom kreću između 1.10 i 1.30, samo su u iznimnim slučajevima iznad toga. Da bi klađenje na tečaj 1.25 bilo dugoročno uspješno, morali biste pogoditi barem 25 od 30 takvih parova. Kraljevski klub je ove sezone svoj 'bonus' već ispucao, naime nisu pobijedili u čak 6 od 16 utakmica. A, oni nisu jedini…

"Mnogo je faktora koji određuju isplativost igranja takvih tečajeva. Razlika u kvaliteti često nije upitna, no zato jesu mnogi drugi detalji poput motivacije, trenerovih planova, situacija s ozljedama,... Umjesto da gubite novce metodom pokušaja i pogreške pouzdajte se u naše stručne suradnike koji o tim utakmicama znaju puno više nego što sami tečajevi otkrivaju", zaključuje Reljanović.

Usluga Dvoznaka se ne zaustavlja samo na preporukama na koga se kladiti, nego ide i korak dalje. Informatički tim portala je stvorio aplikaciju koja povezivanje prognoza vrši prema nekoliko zadanih parametara (predviđeni ulog, dostupni tečaj,…). Rezultat toga je listić koji vam odmah predlaže preporučeni ulog te kladionicu u kojoj je taj listić najisplativije odigrati.

Kada je riječ o financijskim investicijama, što klađenje svakako jest, ponekad je bolje stvari prepustiti profesionalcima da ih odrade umjesto vas. Ma koliko god vam one na prvi pogled izgledale jednostavne i nerizične. Vratimo se na početak, da je tako svi bi iz kladionica izlazili punih džepova…

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara