Vukas: Idemo pobijediti Split, a tek onda možemo pričati o mom statusu

Vukas: Idemo pobijediti Split, a tek onda možemo pričati o mom statusu

Foto: Hina

HARI VUKAS u petak od 17 sati u Parku mladeži po svemu sudeći posljednji put vodi momčad Hajduka, barem u ovom mandatu.
 
Uprava kluba blizu je odluke o novom treneru, prema zadnjim informacijama odluka će pasti između Paculta i Burića, a trener koji je uveo Bijele u Europe će se maknuti s trenutne funkcije.
 
"Došli smo do kraja sezone, a bez obzira na ostvarene ciljeve svaka utakmica je bitna. Momci koji će igrati bit će pravi, idemo na pobjedu, ne bih se bavio ovim poslom ako bi se ikako drukčije razmišljalo. Glad za pobjedom je uvijek prisutna jer je ona ta koja zadovoljava", rekao je Vukas u najavi susreta protiv Splita.
 
Brojni izostanci kod Bijelih
 
Najavio je "šarenu" momčad Bijelih: "Bit će dosta promjena, nema Maloče, Mezge i Caktaša zbog kartona, Milevski, Maglica, Gotal, Sušić, Vršajević su ozlijeđeni, Kalinić neće braniti, već će na vrata Grbić. Za potrebe treninga smo priključili neke igrače iz druge momčadi kako bi se popunio broj."
 
Sve u svemu, zadovoljan je učinjenim za kormilom Hajduka: "Ja sam zadovoljan, kad se sjetim onog dana preuzimanja ekipe, zaista tako razmišljam. Ono za što sam postavljen sam ostvario, u normalnim okolnostima Hajduk je puno prije trebao osigurati treće mjesto, što je i realnost, u ovom periodu smo to i napravili, ostvarili neke dobre rezultate i ostvarili cilj."
 
Nije želio ulaziti u polemike oko novog trenera ili eventualnog njegovog ostanka. "Sa sigurnošću mogu reći tek da mi je ovo zadnja utakmica ove sezone, za sve ostalo možemo razgovarati iza utakmice. Svakodnevno sam u kontaktu s vodstvom, što je i normalno, kada sam došao ambicije su išle u smjeru toga da pokažem odlučnost i hrabrost, radi cjelokupne atmosfere koja je tada vladala u klubu", zaključio je.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara