Vukas protiv bivšeg cimera Štimca: Gori im pod nogama, ali nema popusta

Vukas protiv bivšeg cimera Štimca: Gori im pod nogama, ali nema popusta

Foto: Hina

HAJDUK u nedjelju gostuje na Stanovima kod Zadra, a trener Bijelih Hari Vukas kaže kako njegova momčad neće imati milosti prema ekipi Igora Štimca, koja se rukama i nogama bori za opstanak u najvišem rangu hrvatskog nogometa.

"Nakon dva dobra pozitivna rezultata i relativno dobre igre, čeka nas novo dokazivanje u Zadru. Njima gori pod nogama, ali nas to ne zanima. Ja sam optimist što se tiče ekipe, a ako si optimist onda moraš imati i argumente za to. Svoj optimizam gradim na igračima i onome što su pokazali i uvjeren sam da će biti pravi", rekao je Vukas.

"Igor je napravio dobar posao"

Igor Štimac uspio je stabilizirati klub, ali i dalje traje bitka za opstanak u Prvoj HNL. 

"Napravio je dobar posao, kompaktnu cjelinu. Bez obzira na posljednje izdanje protiv Zagreba, gdje su izgledali dosta loše, Zadar je došao do određenog nivoa igre. Igor je napravio dobar posao", rekao je Vukas, koji se prisjetio igračkih dana kada je dijelio svlačionicu sa Štimcem.

"I kao mladi igrač, uvijek sam se odnosio prema Štimcu s respektom. Igrali smo zajedno u sezoni 1992. godine, kad smo prvi put postali prvaci Hrvatske. Godine 1994. godine igrali smo zajedno u Ligi prvaka pa smo čak bili i cimeri neko vrijeme. Za Igora me vežu lijepe uspomene", rekao je Vukas.

Balić ne konkurira za Zadar

Hajduk za okršaj sa Zadrom ne može računati na Andriju Balića.

"Prvo je ozlijedio zglob pa je dobio udarac tamo gdje ne treba, a zatim ga je uhvatila i viroza. Međutim, on je sada u fazi rehabilitacije i trebao bi se uskoro vratiti", poručio je Vukas.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara