Vukušić: Cijeli klub čekao je moj prvi gol

Foto: AFP

ANTE VUKUŠIĆ proteklog je vikenda zabio prvijenac u dresu Pescare otkako je ovo ljeta stigao iz splitskog Hajduka

"Sada mi je puno lakše jer sam konačno postigao prvijenac za Pescaru. Čekao sam taj zgoditak, čekali su ga svi u klubu. Svi su sa klupe za pričuve utrčali u teren kada sam zatresao mrežu protivnika", rekao je Vukušić za Sportcom.hr

"U ligi kakva je talijanska gdje nije lako pronaći prostora u suparničkoj obrani, nemate puno vremena za čekanje, razmišljanje kako i gdje uputiti udarac. Čim sam dobio loptu pucao sam lijevom nogom lopta je završila u mreži. Nitko sretniji nije bio od mene u tom trenutku", istaknuo je.

"S novim trenerom Bergodijem počeli smo više igrati nogomet što mi puno više odgovara. Prije je to bilo samo nabijanje baluna, nije mi lako bilo sam protiv čvrstih obrana protivničke momčadi. Pescara ne igra napadački kao Hajduk trebalo mi je vremena da se prilagodim na nove suigrače i novi način igre", dodao je.

Pri proslavi gola pokazao je majicu s grbom Hajduka ispod dresa.

"Majicu sam dobio od jednog prijatelja, na njoj je uz grb Hajduka i grb Pescare sa datumom osnivanja oba kluba. Odlučio sam je po prvi puta obući protiv Genoe, imao sam neki predosjećaj da bi mogao zabiti svoj prvijenac. To se i dogodilo i zbog toga sam presretan. To mi je donijelo sreću", spremno će.

I dalje naravno prati događanja na Poljudu

"Gledao sam sve utakmice Hajduka, isto tako gotovo se svakodnevno čujem s Maločom i Vukovićem. Drago mi je da su osvojili drugo mjesto, vjerujem da će preskočiti Zelinu u Kupu te da će se plasirati u polufinale i tako na najbolji način demantirati sve one koji su sumnjali u uspjeh ove mlade momčadi", za kraj će.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara