Werdum: Overeem je non stop na svojim "posebnim sokovima"

Werdum: Overeem je non stop na svojim "posebnim sokovima"

Foto: Fightsite

MMA scena polako započinje svoju raspodjelu oko povratka Alistaira Overeema u oktogon. Dok se neki njegovi kolege tome vesele, postoje također i oni koji ga ne vole previše, a među potonje spada i Fabricio Werdum koji će otvoreno navijati za Antonia "Bigfoot" Silvu.

"Bigfoot je moj prijatelj i volio bih da pobijedi. Očekujem da baci Overeema u parter. On ima dobru stojku, ali čini mi se da se partera ipak boji. Potpuno sam uvjeren da će Bigfoot slaviti", smatra Werdum.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na strani Brazilca bit će također i ako se Alistair uskoro nađe u kavezu s Juniorom dos Santosom. "Tu bih rekao da će Dos Santos svojim udarcima srediti Overeema. Junior je dobar boksač, iznimno pametan i samouvjeren borac koji ima veliko srce, za razliku od Overeema koji je kukavica."

Prije šest godina Werdum i Overeem su se borili, a Fabricio je uvjeren da je Alistair i tada bio dopingiran. "Potpuno sam siguran u to, on je uvijek na nekim svojim "posebnim sokovima". U Americi je ipak veća kontrola, dok se u Japanu da doping testovima nikad ništa nije pronalazilo."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara