White otkrio što su si Weidman i Anderson rekli nakon "poljupca"!

White otkrio što su si Weidman i Anderson rekli nakon "poljupca"!

Foto: Fightsite

MMA fanovi s velikim nestrpljenjem čekaju novi nastup Andersona Silve koji je već godinama jedan od najboljih UFC-ovih boraca.

> Pogledajte Countdown s hrvatskim titlovima uoči sjajnog dvoboja Andersona i Weidmana

> Anderson dao Weidmanu "poljubac smrti"!

Svojom raznovrsnošću svako malo oduševljava gledatelje, a tijekom ranih nedjeljnih sati saznat ćemo hoće li uspjeti svoj veliki pobjednički niz nastaviti i protiv Chrisa Weidmana koji još uvijek ne zna za poraz u karijeri.

Odmjeravanja boraca nakon službenog vaganje u pravilu je najzanimljiviji događaj prije same borbe, ali MMA fanove uvijek zanimaju i onih par riječi koje borci ponekad znaju u tom trenutku razmijeniti. Fotografije i snimka Andersonovog "poljupca" Weidmanu obišle su svijet, praktički više nema nikoga tko prati MMA, a da ih nije vidio, a ono što se još čekalo je upravo otkriće što su jedno drugome poručili u tom trenutku.

Dana White jedan je od rijetkih koji je uvijek dovoljno blizu boraca da sve može čuti te je otkrio putem svog Twitter profila njihove poruke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne bojim te se kao svi ostali", rekao je Weidman Andersonu koji mu je odgovorio "To ćemo vidjeti sutra."

Andersonu za večerašnju borbu 25 puta više novca nego Weidmanu!

No, ono što je u ovom slučaju prilično zanimljivo je zarada boraca. Dok će podatci o svim borcima biti poznati vjerojatno za dan ili dva, mediji su uspjeli doznati koliko će zaraditi glavne zvijezde UFC-a 162.

Anderson će samim nastupom zaraditi 600 tisuća dolara, dok u slučaju pobjede uzima i bonus od 200 tisuća. U to nije uračunat i zasigurno nemali bonus od prodaje PPV-a.

Očekivano je da Weidman nije ni blizu tih cifri, no mnoge je ipak iznenadilo o koliko se malom iznosu radi. Chris će zaraditi svega 24 tisuće dolara za nastup, a taj honorar može udvostručiti u slučaju pobjede i osvajanja titule prvaka.

Frankie Edgar ima osiguranih 120 tisuća i još toliko mu iznosi pobjednički bonus, dok će Oliveira zaraditi svega 21 tisuću plus bonus u istom iznosu u slučaju pobjede.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara