Zaoštrava se borba za SP! Glasajte u Indexovoj anketi, vodimo li i Sammira u Brazil?

Foto: Index; Hina

NIKO KOVAČ objavio je popis od 30 igrača koje planira voditi na pripreme za Svjetsko prvenstvo koje počinje 12. lipnja. Posljednjeg dana svibnja Kovač će skratiti popis na samo 23 imena. Hrvatski izbornik iznenadio je mnoge pozivanjem nekoliko igrača koji dugo ili još nikada nisu bili u A selekciji, naročito otkako je na klupi naslijedio Igora Štimca.

U velikoj Indexovoj anketi nazire se postava koju naši čitatelji žele gledati u Brazilu, no do Sao Paula ima još vremena i neke su pozicije prilično izjednačene.

Oliver Zelenika najveće je iznenađenje Kovačevog popisa. Očekivano, najveća gužva je "tamo gdje smo tradicionalno najjači" - u veznom redu, gdje su internacionalnim zvijezdama Modriću, Rakitiću i Kovačiću priključene HNL nade Pašalić, Močinić i Brozović. Alen Halilović ostao je bez poziva, ali vratio se nekadašnji Mamićev ljubimac Sammir. Napad nudi najmanje dvojbi i izbora. Ako ne gledamo po davnim zaslugama, sigurni su samo Mandžukić i Olić, a vi nam recite koga još pridružiti Posavskim goničima. Rebić i Čop stižu u potpuno različitoj formi i moraju se nametnuti Kovaču pored Eduarda i Jelavića.

Svi naravno "znaju" tko treba ne samo ići u Brazil, nego i igrati u prvih 11, kao i kako ćemo proći u skupini, ali i dalje. Evo vam prilike da glasanjem, objektivno i pravedno odaberete 23 igrača koji su najviše zaslužili otići i igrati na SP-u u Brazilu.

Glasati možete sve do završetka priprema za SP 31.  svibnja. Pokažite Kovaču što mislite!
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara