Žapci idu na kvalifikacijski turnir Lige prvaka: "Imamo snage za dobar rezultat"

Foto: Facebook.com/HAVKMladost

MLADOST će u Napulju odigrati prvi kvalifikacijski turnir Lige prvaka. Iako je momčad načeta ozljedama, trener Vjekoslav Kobešćak zrači optimizmom.

"Na prvi turnir Lige prvaka odlazimo s dosta problema. Nekoliko igrača je ozlijeđeno, dogodile su se neke poteškoće i privatni problemi igrača. Na put ne idu Ivan i Kristijan Milaković, a Duje Živković i Ante Vukičević priključili su se treningu tek danas zbog ranijih ozljeda. No, svejedno idemo s nadom u prolazak u drugi krug. S obzirom da je prvi turnir sezone ne znamo mnogo o protivnicima, ali nakon turnira u Korčuli, s kojeg smo se upravo vratili, te sparinga s Radničkim, mislim da imamo snage za dobar rezultat", izjavio je trener Mladosti.

Mladosti će se u Napulju suprotstaviti momčadi Malta, Kazan, Marseille, Ach Napulj te Schuurman. Jedan od najiskusnijih igrača Mladosti, povratnik iz Brescie, Luka Lončar vjeruje u svoju momčad.

"Na put odlazimo puni optimizma i vjerujemo kako ćemo se plasirati u daljnji krug natjecanja. Vesele nas i utakmice koje nas očekuju u Zagrebu početkom listopada kada ćemo zaigrati pred domaćom publikom", istaknuo je Lončar.

U Napulju će za Mladost igrati golmani Josip Pavić, Ivan Marcelić, centri Luka Lončar, Andro Gagulić, bekovi Marko Pavičić i Ivan Capan, te lijevi i desni igrači Duje Živković, Ivan Živković, Luka Bukić, Ante Vukičević, Marko Martinić, Domagoj Mijatović, Marin Dašić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara