Zdravko Mamić: Hajduk je karcinom hrvatskog nogometa

Zdravko Mamić: Hajduk je karcinom hrvatskog nogometa

Foto: HINA

ALFA i omega Dinama i HNS-a Zdravko Mamić otvoreno je progovorio o gorućim temama hrvatskog klupskog nogometa.

"Spreman sam sjesti za stol s Upravom Hajduka i riješiti sve probleme, u interesu hrvatskog nogometa. Mislim da svi moramo gledati u budućnost. Ne možete zamisliti koliko sam nesretan zbog stanja u Hajduku. Ovakav Hajduk, koji se ne bori za trofeje i nemoćan je u Europi, karcinom je za Dinamo, Rijeku, Split i cijeli hrvatski nogomet. Ne želim se miješati u posao, ali mislim da bi sadašnje vodstvo moralo nešto učiniti i vratiti klub na staze stare slave. Ili se mora povući."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Andrijašević? Za nas je njegov dolazak isključivo nogometni posao. Žaloste me reakcije. Kod nas se još uvijek smatra nenormalnim dovesti u klub Srbina ili igrača Hajduka. Sjetite se kako smo mi pustili Kranjčara u Split, a imali jače ponude od Hajdukove. U svakom slučaju drago mi je ako smo sad pomogli Hajduku", rekao je u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju.

"Pogledajte Riječane. Oni šute i rade, a grme na terenu i na tribinama. Epilog su trofeji, a krivce za neuspjeh u prvenstvu nisu vidjeli u Dinamu, Hajduku ili HNS-u... Osim poštovanja, Riječani će u Dinamu dobiti i iskrenog partnera u promicanju i snaženju hrvatskog nogometa. Rijeka je put za Hajduk, ali i druge hrvatske klubove. Superkup? Prebačen je na Kantridu jer nije bilo termina za odigrati dvije utakmice.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara