Želite krenuti stopama Dwyanea Wadea, Carmela Anthonyja ili Johna Isnera? Ovo je konferencija za vas!

Želite krenuti stopama Dwyanea Wadea, Carmela Anthonyja ili Johna Isnera? Ovo je konferencija za vas!

Foto: AFP

ŽELITE li i Vi trenirati i igrati u sustavu iz kojega su proizašli vrhunski sportaši kao što su Dwyane Wade, Carmelo Anthony, John Isner, Jenny Thompson i mnogi drugi?

Želite li i Vi dobiti mogućnosti besplatnog studiranja ili sufinanciranja studija zato jer ste dobri u sportu kojim se bavite?

Ako su vaši odgovori na gore navedena pitanja „DA” onda je “Konferencija o sportskim stipendijama za studij u SAD-u“ idealan događaj na kojem morate sudjelovati!

Cilj cjelodnevne konferencije iz područja sportskih stipendija za studij u SAD-u je približavanje cjelokupne tematike sportskih stipendija, edukativnog i sportskog sustava u SAD-u (organizacije, pravila, propisi...), kao i osobnog iskustva govornika, a sve s ciljem dobivanja što jasnije slike o mogućnostima studiranja, treniranja i općenitog razvoja studenta-sportaša. S obzirom na složenost tematike i povezanost različitih područja relevantnih za studiranje u SAD-u kroz sportsku stipendiju, sudjelovanje na konferenciji i dobivanje potrebnih informacija i znanja može biti od ključnog značaja u dobivanju prilike za studiranje u SAD-u kroz sportsku stipendiju.

Konferencija omogućuje sportašima i roditeljima stvaranje temelja za pravilan pristup cjelokupnom procesu, poštivanje svih pravila i propisa definiranih od strane institucija iz SAD-a, iskorištavanje svih prednosti koje se pružaju kako bi sportaš pronašao što adekvatniju i bolju školu i stipendiju.

Pravo sudjelovanja na konferenciji imaju sportaši i roditelji.

Mjesto i datum održavanja konferencije: Zagreb, 23. veljače 2013.

Rok za prijave: 15. veljače 2013.

Organizator: www.sportskestipendije.com

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Program

08:30 – 09:00  Prijave sudionika

09:00 – 09:15  Pozdravna i uvodna riječ

09:15 – 12:00  Sportski i obrazovni sustav i institucije

12:00 – 13:00  Pauza

13:00 – 15:00  Proces pronalaska sportske stipendije i škole

15:00 – 16:00  Pitanja i odgovori

16:00 – 16:30  Završna riječ i najvažniji savjeti


Točna mjesto održavanja konferencije ovisi o broju prijavljenih sudionika i definirat će se naknadno o čemu će svi prijavljeni biti na vrijeme informirani.  Dostavljanje prijavnog obrasca se vrši putem e-maila na adresu info@sportskestipendije.com. Prijavni obrazac možete preuzeti  ovdje

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara