Zločesti dečko engleskog nogometa: Reprezentacija nam je sranje, a Ferguson nema pojma!

Foto: Guliver Image/Getty Image

JOEY BARTON, nogometaš Queens Park Rangersa, poznat je kao zločesti dečko engleskog nogometa zbog svog ponašanja na travnjaku, ali i komentara izvan njega.

Ovaj put se Barton obrušio na legendarnog trenera Sir Alexa Fergusona.

"Ne želim biti nepristojan, ali Sir Alex Ferguson je bio sjajan menadžer, dok je kao trener bio katastrofalan. U našoj zemlji ocjenjujemo menadžerske sposobnosti, ali ne i trenerske. Velika je razlika u tome", rekao je Barton i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije znao napraviti nijedan trening, pa makar mu život ovisio o tome. Čovjek ni čunjeve nije znao postaviti po travnjaku na ispravan način."

Barton je napao i Engleski nogometni savez: "Nacionalna reprezentacija je sranje, a FA je arhaičan. Savez mora brinuti o razvoju engleskog nogometa, ali oni se zabavljaju jedino kažnjavanjem igrača.

Pročitajte još Bartonovih opažanja o problemima engleskog nogometa:

"Nemojmo se zavaravati, u ovoj zemlji nemamo velikih engleskih igrača. Oni su osvojili naslove, ali to ne znači da su veliki igrači. Točnije rečeno, oni igraju s velikim stranim igračima.

Pogledajte Mourinha što radi s Terryjem i Lampardom ili Beniteza s Gerrardom, ali ti igrači kada dođu u reprezentaciju, izgledaju izgubljeno, zato što dobre engleske igrače, dajemo mediokritetima od engleskih trenera.

Treba nam više Engleza koji igraju nogomet, a ne ovo sranje od Akademije, koje nikog ne priprema za pravi život, u kojem vas čekaju hipoteke i ovrhe. Imamo talentiranih klinaca, ali oni se nikako ne upućuju u stvarni svijet nogometa."!

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara