"Zloglasni hrvatski huligani zvani Bad Blue Boys ne smiju u Eindhoven"

"Zloglasni hrvatski huligani zvani Bad Blue Boys ne smiju u Eindhoven"

Foto: Guliver Image/Getty Images

PSV i Dinamo u četvrtak igraju utakmicu 4. kola skupine Europa Lige, a sudeći prema pisanju medija u južnoj Nizozemskoj, u Eindhovenu je na snazi crveni stupanj uzbune kako bi se spriječio dolazak hrvatskih huligana u grad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gradonačelnik Rob van Gijze izdao je dekret kojim se od srijede do petka brani ulazak u Eindhoven hrvatskim navijačima bez ulaznice za utakmicu.

"Iskustva s navijačima Dinama u ostalim europskim gradovima pokazuju kako je potrebno poduzeti sve potrebne mjere kako bi ih se onemogućilo ne samo u izazivanju nereda, nego i u njihovom ulasku u grad."  poručuju iz Eindhovena.

"Navijači Dinama zloglasni su huligani koji se zovu Bad Blue Boys i neće im biti dozvoljen pristup Eindhovenu ili gradskom aerodromu.

Oko stadiona zabranjeno je korištenje predmeta koji mogu remetiti red i mir ili nanijeti ozljede. Narušavanje ovih pravila bit će kažnjeno s kaznom do tri mjeseca zatvora ili visokom novčanom kaznom." poručuju iz Eindhovena, koji očigledno ne namjerava ugostiti hrvatske navijače.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara