Zmajevi iz sarajevske Hercegovine krenuli put Brazila: Odlazimo iz Bosne, ali Bosnu nosimo sa sobom

Foto: Dubrovački dnevnik 

BOSNA I HERCEGOVINA otišla je prema svom prvom SP-u u povijesti. Iz sarajevskog hotela Hercegovina, koji im je bio baza u prvom dijelu priprema, odlaze na dvotjedne pripreme u SAD, nakon čega slijedi Brazil i utakmice protiv Argentine, Nigerije i Irana. 

Prije leta za Ameriku na sarajevskom aerodromu održana je konferencija za medije na kojoj su bili svi reprezentativci, a novinarima su se obratili izbornik Safet Sušić i kapetan Emir Spahić. 
 
"Momčad je spremna. Igrači su od prvog dana radili maksimalno i već sutra mogu početi SP. Volio bih da takvu ozbiljnost pokažu i u Brazilu. Imali smo samo jednu ozbiljnu ozljedu, onu Bičakčićevu. Atmosfera je odlična. Čekaju nas dvije provjere koje će mi poslužiti da vidim tko će od 24 igrača igrati prvu utakmicu protiv Argentine. Svi ravnopravno konkuriraju za sastav" poručio je Safet Sušić.
 
"Zadovoljan sam kako se treniralo, cijelom atmosferom. Danas odlazimo iz Bosne, ali Bosnu nosimo sa sobom. Kao i moji suigrači, imat ću dodatni motiv u Brazilu s obzirom da su našu zemlju zahvatile katastrofalne poplave."
 
Zmajevi ipak nisu prema SAD-u otišli u punom sastavu, jer stoper Genta Ervin Zukanović nije dobio američku vizu, pa će im se dan kasnije priključiti suigračima u Americi. 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara