Aco Petrović opet prijeti ostavkom

U KOŠARKAŠKOM klubu Zadar ništa novog. Članovi uprave međusobno se prepucavaju, igrački kadar i dalje nije definiran, a Aco Petrović (opet!) prijeti ostavkom.

Sjeme razdora ovoga je puta slovenski košarkaš Smiljan Pavič. Robusnog bi centra u redovima Zadra želio vidjeti sportski direktor i siva eminencija kluba Pino Gergia, ali Aco Petrović ima drugačije ideje. Osebujni trener Zadra tako je navodno zaprijetio kako će, ukoliko Pavič stigne u klub usprkos njegovom protivljenju, bez ikakvog razmišljanja podnijeti ostavku iako je novi ugovor sa Zadrom potpisao prije samo nekoliko dana. Ovo je inače već četvrti put da Aco prijeti ostavkom otkad je na klupi Zadra. Zadarsport doznaje kako je do nesporazuma došlo jer Aco Petrović u klub želi dovesti Dejana Ivanova, a Gergia preferira Smiljana Paviča.

Tenzije pokušava smiriti predsjednik kluba. Kristijan Magaš u razgovoru za Zadarsport kazao je kako on neće odobriti dovođenje Smiljana Paviča u klub. "Nemam uopće namjeru potpisati ugovor sa Smiljanom Pavičem tako da od toga neće biti ništa. Može Pino Giergia potpisati, ali ja kao predsjednik kluba neću staviti potpis na taj ugovor. Mislim da on nije dovoljno kvalitetno rješenje za Zadar", rekao je Magaš pokušavajući ugoditi svom hirovitom treneru.

P.V.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara