"Ako se transfer Viduka - Dinamo ostvari, znat ćete na vrijeme"

NAKON što je Index dobio pouzdanu informaciju da Modri razmišljaju o povratku Viduke u Dinamo, te da su pregovori u tijeku, kontaktirali smo Branka Ivankovića i novog glasnogovornika Dinama Nevena Cvijanovića.

Strateg modrih Branko Ivanković kazao nam je kako informaciju ne može niti potvrditi niti demantirati budući da o tome ne zna ništa, te nas uputio na novog glasnogovornika kluba.

Ipak uspjeli smo od njega izvući mišljenje o stasitom Australcu hrvatskih korijena. "Mislim da je Viduka igrač koji se pokazao na europskoj i svjetskoj sceni. Na njegove kvalitete nepotreno je trošiti riječi" - bio je kratak Ivanković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neven Cvijanović također nam nije mogao potvrditi niti demantirati informaciju o dolasku Viduke. Rekao da da "koliko on zna na tome se trenutno ne radi".

"Ovaj čitav mjesec traje prijelazni rok i Dinamo u svakom slučaju i dalje gleda igrače koji si mu zanimljivi." - rekao je Cvijanović. "Ako se taj transfer ili bilo koji drugi realizira znat ćete na vrijeme." - zaključio je Cvijanović.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara