Ally McCoist: Jelavić je bez sumnje top-klasa!

Foto: Skysports.com

MENADŽER Glasgow Rangersa Ally McCoist još je jednom istaknuo važnost hrvatskog nogometnog reprezentativca Nikice Jelavića u svojoj momčadi nakon što je ovaj postigao dva pogotka u gostujućoj pobjedi protiv Hiberninana.

Osim riječi hvale za nastup, McCoist je istaknuo da će prepustiti Jelaviću da odluči hoće li ostati u Rangersima ove zime ili će ga napustiti s obzirom da u redu za njega već čeka nekoliko klubova.

"Odluka će biti samo njegova i tu nema nikakvih problema. Pretpostavljam da ćemo o ovoj temi voditi razgovor iduća tri do četiri tjedna", rekao je menadžer Rangersa nakon 2-0 gostujuće pobjede nad Hibernianom.

"Jelavić je danas pokazao koliko nam znači. Drago mi je da moji igrači igraju jako dobro i privlače pozornost drugih menadžera. To mi je draže nego da momčad igra loše i da apsolutno nikoga ne zanimaju moji nogometaši. Postavimo tako stvari", veli McCoist.

Novinare je zanimalo kolika će biti šteta ako Jelavić ove zime napusti klub iz Glasgowa.

"Zaista vam na to ne mogu odgovoriti. Trenutno je na brojci od 14 pogodaka što je zaista impresivno u ovoj fazi sezone", smatra menadžer glasgouskog kluba.

Jelavić je protiv Hiberniana postigao oba pogotka u nastavku utakmice. Prvi je zabio iz najstrože kazne, a drugi iz igre kojim je zapečatio pobjedu Rangersa.

"Mislim da je Nikica danas odigrao jako dobru utakmicu s obzirom da se morao boriti s odličnim obrambenim igračima Hibs'a. Imao sam osjećaj da su jako dobro pokrivali naše igrače", smatra McCoist koji se na kraju još jednom vratio na to koliko mu Jelavić znači.

"On je top-klasa. Bez ikakve sumnje!", zaključio je McCoist.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara