Video - Bob Sapp u Dubrovniku poručio: Perak, čekam te u ringu

Foto: Tonći Plazibat / Cropix

AMERIČKI gorostas i nekad jedan od najpoznatijih MMA boraca svijeta, Bob Sapp, sletio je u utorak u dubrovačku Zračnu luku. Sapp će se u glavnoj borbi večeri sjajne borilačke priredbe Noć Gladijatora 6, koja je na rasporedu u petak, boriti protiv domaće zvijezde Mare Peraka.

Sapp je prije dvije godine bio u Splitu, borio se protiv legendarnog Cro Copa u Japanu, a nedavno je ušao u ring s Hrvatom Florianom Pavićem. Mnogo poveznica s našom zemljom.

“Prvi put sam u Dubrovniku, no jednom sam već bio u Hrvatskoj. Borio sam se u Splitu. Do sada nisam imao previše uspjeha s hrvatskim borcima, no to je sve prošlost. Promijenio sam trenažni proces i u petak ćete vidjeti jednu novu Zvijer. Stvarno se veselim ovom meču i pobjedi jer se u posljednje vrijeme i ne mogu previše pohvaliti dobrim rezultatima”, izjavio je ovaj bivši igrač američkog nogometa koji se proslavio u Japanu početkom prošlog desetljeća.

U borilačku elitu su ga vinule pobjede protiv K-1 legende i višestrukog prvaka Ernesta Hoosta, da bi se prilično uspješno preselio i u Pride gdje je dobrano namučio Antonija Rodriga Nogueiru. Uslijedio je i meč protiv našeg Cro Copa koji je hrvatski borac riješio nokautom u prvoj rundi. Sada ga čeka Maro Perak…

“On je dobar judaš i vjerujem da će meč pokušati prebaciti u parter i tamo tražiti svoju pobjedu gušenjem ili polugom. No, sigurno je da mu neće biti niti malo lako. Ja sam kvalitetniji u stojci i kada primi nekoliko mojih udaraca, sve će biti vrlo brzo gotovo. Maro, čekam te u ringu i imam za tebe jedno posebno iznenađenje”, obećao je Sapp.

Na priredbi koja počinje u 19 sati u dvorani Gospino polje, publika će osim u meču Sappa i Peraka moći uživati i u još deset odličnih dvoboja što po K-1, što po pravilima slobodne borbe. Izravni prijenos možete pratiti na Fight Channelu.

Noć gladijatora, popis borbi:

K-1: Boško Mišić vs. Ivan Bilić
MMA: Darko Knego vs. Novak Sakotić
K-1: Veronika Golčić vs. Danijela Pivković
MMA: Aleksandar Bulatović vs. Tonči Peruško
MMA: Matijas Barić vs. Saša Lazić
MMA: Hrvoje Slade vs. Istvan Kalmar
K-1: Marin Došen vs. Davide Longoni
MMA: Igor Alagić vs. Tihamer Brunner
MMA: Ante Delija vs. Dražen Forgač
MMA: Kristijan Perak vs. Savo Kosić
MMA: Maro Perak vs. Bob Sapp

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara