ANTE KOSTELIĆ

Amerikanci će snimiti film o Anti Kosteliću?

Amerikanci će snimiti film o Anti Kosteliću?
Foto: Matija Habljak / Pixsell

JEDAN od najvećih trenera u povijesti hrvatskog sporta, Ante Kostelić, uskoro bi mogao dobiti film snimljen po njegovoj životnoj priči.

Holivudska produkcijska kuća Millennium Films, ista ona koja je snimila hitove poput Ramba i Plaćenika, već je počela pripremati scenarij za film. 

Jeffrey Greenstein, predsjednik navedene produkcijske kuće, za Gloriju je otkrio da surađuju s hrvatskim oskarovcem Brankom Lustigom, a 86-godišnji Lustig kaže kako bi Russell Crowe bio idealan za ulogu Ante Kostelića. Lustig je s Croweom surađivao u filmovima poput Gladijatora, Američkog gangstera i Dobre godine. Oduševljen je scenarijem za potencijalni film o Anti Kosteliću.

S druge strane, popularni Gips ne vjeruje da bi njegova priča mogla zanimati današnju publiku.

"Današnji filmovi puni su čudesa i velikih eksplozija, dok su protagonisti u drugom planu. Zbog toga mi se čini da moj život nije neka podloga koja bi ljude današnjeg doba zanimala", rekao je trener koji je najveće uspjehe u karijeri imao vodeći svoju djecu, Janicu i Ivicu, na putu do najvećih mogućih uspjeha u skijanju.

"Bila je to jedna seansa na kojoj je uz Lustiga bio i čovjek kojeg su mi predstavili kao koscenarista filma o Indiani Jonesu. Nažalost, ne mogu se sjetiti njegova imena. Ispitivao me o mojem životu i mnogo toga sam mu rekao, ali najbitnije stvari sam ipak zadržao za sebe.

Nikad nisam bio kriminalac, ali neke moje avanture bile su škakljive. Ako je podvodni ribolov zabranjen. Ma, bolje da ne otkrivam previše", završio je Gips.

 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara