Anas Sharbini ponovo otkantao Dražena Ladića

REPREZENTATIVNA karijera Anasa Sharbinija u mladoj vrsti definitivno je završena, barem dok selekcijom bude ravnao izbornik Dražen Ladić.

Sharbini se naime jučer nije pojavio na okupljanju reprezentacije, njegov otac tvrdi kako Anas ima zdravstvenih problema. No kakve god "zdravstvene" probleme imao, Sharbini se svakako mogao javiti Ladićevu pomoćniku Zlatku Daliću, svom treneru u Rijeci. To nije učinio i čini se kako su mu sada vrata reprezentacije ne zatvorena već zaključana.

"Od prvoga dana tvrdim: Igrači moraju biti kvalitetni izvan travnjaka. Ja se na Anasa ne ljutim. On se jednostavno ne uklapa u kolektiv, sastavljen od kvalitetnih i karakternih igrača." - kaže izbornik mlade repke Dražen Ladić.

Sharbini se već i ranije sukobljavao s izbornikom te dosada nije odigrao niti jednu utakmicu za mladu reprezentaciju. Očigledno, nije mu previše u interesu kaliti se sa svojim vršnjacima. Vjerojatno se nada da će ga Bilić pozvati odmah u seniorsku, i po mogućnosti odmah u prvih 11.

Osim Sharbinija, za sraz s Mađarima otpali su ozlijeđeni Goran Jozinović iz Hajduka i Igor Prahić iz Varteksa. Ladić neće zvati nove igrače. U Čakovcu u srijedu naši će i bez Anasa Sharbinija, te ostalih koji su opravdano izostali,  jurišati po novu pobjedu.

Mladi su smješteni u Tuheljskim Toplicama, a utakmica s Mađarima priprema je za vrlo jak turnir u Maleziji, od 15. do 25. svibnja.

D.R.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara