HNL

Armada napala Miškovića uoči derbija s Hajdukom: "Dvoličan je"

Armada napala Miškovića uoči derbija s Hajdukom: "Dvoličan je"
Foto: Duško Marušić, Nel Pavletić/Pixsell

NASTAVLJEN je sukob Armade, navijačke skupine koja prati Rijeku, i riječkog kluba. 

Armada se sa svog službenog Facebook profila obratila svojim članovima i ostalim navijačima. Kritizirala je upravu na čelu s predsjednikom kluba Damirom Miškovićem. 

Povod su bile cijene karata za domaće utakmice Rijeke, a novi sukob događa se samo nekoliko dana uoči subotnjeg derbija s Hajdukom na Rujevici.

"Radi još jedne igre 'klaunova' iz uprave voljenog nam kluba na čelu sa 'dvoličnim' predsjednikom, dužni smo se ponovno obratiti svim našim članovima, navijačima Rijeke i široj javnosti. Klub navijača već godinama pregovara s HNK-om Rijeka oko smanjenja cijene karata i pretplata, iz razloga da bi utakmice HNK Rijeka bile dostupnije osobama slabijeg imovinskog stanja, kao i, još bitnije, našim mlađim članovima.

Na navedene upite odgovor je uvijek bio isti: da su troškovi organizacije utakmice te održavanja kampa i zamjenskog stadiona u sklopu njega preveliki i da su navedene cijene minimalne da bi se pokrili isti. Budući da danas taj isti nogometni klub pokušava na sve načine okrenuti ljude protiv navijačke skupine koja je uz ovaj klub bila u najtežim trenucima njegove povijesti i bodrila ga bezrezervno po cijelom svijetu te istu zamijeniti, kako oni ih oni nazivaju, 'istinskim navijačima', danas su te iste karte za 'derbi' s Hajdukom snizili na 20 kuna.

Slijedom navedenog poručujemo svima, a ponajviše 'predsjedniku' voljenog nam kluba i njegovim marionetama da Armadu nikada nećete maknuti niti zamijeniti, uvijek ćemo biti tu i držati do časti kluba i svojih ideala. Stoga, pozivamo sve naše članove stare i mlade da se okupimo u subotu na sjeveru zamjenskog stadiona i nastavimo bojkot šutnjom koliko god nam to teško bilo protiv mrskih nam rivala s juga. Očekujte nas na tribinama! Sami protiv svih", piše u poruci Armade.

 

Odnos Armade i kluba zahladio je nakon što je za trenera kluba imenovan bivši igrač Dinama Igor Bišćan. 

"Jako nam je teško zbog toga, meni pogotovo. Jednostavno, svatko ima pravo izraziti svoje mišljenje, živimo u demokraciji, ne mogu ja govoriti navijačima što bi trebali ili ne bi trebali raditi. Nažalost, to je tako i nadam se da će se promijeniti", komentirao je ranije Mišković stav Armade.

Na posljednjem derbiju protiv Dinama (1:0) Armada, koja je dotad prosvjedovala šutnjom i priopćenjima, vrijeđala je Miškovića.

"Miškoviću, Turčine, napuši se k....., jebo te Bišćan!", moglo se čuti s dijela tribine na kojem je bila Armada.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara