"Asmir Begović bi jednom mogao biti najbolji golman u Engleskoj "

"Asmir Begović bi jednom mogao biti najbolji golman u Engleskoj "

Tekst: Totalsport
Foto: AFP

MENADŽER engleskog nogometnog prvoligaša Stokea Tony Pulis po prvi puta je otkrio da je njegov klub ciljao dovesti bosanskog vratara Asmira Begovića, donedavnog golmana Portsmoutha, i prije nego je pregovarao s Begovićem tadašnjim suigračem Davidom Jamesom.

Asmir Begović, 22-godišnji bosanski nogometni vratar, prešao je iz Portsmoutha u Stoke uz odštetu od 3.25 milijuna funti u posljednjim satima prijelaznog roka.

Poznato je da je Stoke nastojao iz Portsmoutha angažirati njegovo prvog vratara, engleskog reprezentativca i veterana Davida Jamesa. Međutim, menadžer Stokea Tony Pulis tvrdi da je Begović za njih i ranije bio ''prva opcija''.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ljudi misle da smo Begovića kupili tek nakon neuspješnih pregovora s Davidom Hamesom. Ne, Begović je bio naša meta i prije pregovora s Jamesom. Čim smo saznali da je dostupan, odmah smo krenuli u akciju, jer smatramo da bi on jednog dana mogao biti najbolji golman u Engleskoj",  zanimljivo je razmišljanje ponudio Pulis.

Pa ipak, čini se da će Begović morati pričekati na svoju priliku...

"Želimo mu dati vremena za prilagodbu. Naš trener vratara Andy Quy kaže mi da su oba naša golmana Thomas Sorensen i Steve Simonsen odlično prihvatili Begovića, to je ono što nam treba. Želimo zdravu konkurenciju u momčadi, pa tako i među vratarima",  kaže Pulis.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara