Aston Villa: Nismo pod istragom

Aston Villa: Nismo pod istragom
ASTON VILLA objavila je da su svi transferi igrača obavljeni u skladu s propisima te da klub nije pod istragom Engleskog nogometnog saveza, prenosi novinska agencija Reuters.

U britanskom tisku u srijedu je objavljeno kako Savez istražuje transfere Pabla Angela koji je u engleskog premierligaša stigao u siječnju prošle godine za 9,5 milijuna funti, hrvatskog reprezentativca Boška Balabana, te Alpaya Ozalana, koji je u Villu stigao prije dvije godine iz Fenerbahčea za 5,6 milijuna funti. Svi ti transferi obavljeni su dok je trener Ville bio John Gregory.

Međutim, u današnjem priopćenju, kojeg su uputili londonskoj burzi, čelnici Aston Ville ističu da je klub sam pokrenuo vlastitu istragu.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

´Poruka Nogometnog saveza je jasna, klub nije pod istragom´, kaže se u priopćenju Aston Ville i dodaje: ´Dapače, klub je još ranije pokrenuo vlastitu istragu, a zbog špekulacija koje su se pojavile u vezi nekih (novčanih) transakcija, vezano za naše igrače. Stoga, jasno je da klub nije pod istragom. Naprotiv, poduzeli smo dodatne mjere opreza nakon što su u tisku apostrofirani određeni transferi. Sve to radimo u suradnji s Engleskim nogometnim savezom, i uz konzultacije sa Uefom i Fifom´.

I bivši trener John Gregory objavio je priopćenje u kojem ističe da nije učinio ništa loše dok je bio u Aston Villi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara