transferi

Atletico će kazniti pobunjenika Griezmanna najvećom mogućom kaznom

Atletico će kazniti pobunjenika Griezmanna najvećom mogućom kaznom
Foto: Guliver Image/Getty Images

ANTOINE GRIEZMANN nije se jučer pojavio na početku priprema Atletico Madrida za novu sezonu. Zbog toga je madridski klub odlučio kazniti Francuza s najvećom mogućom kaznom predviđenom u klupskom pravilniku za nedisciplinu. U ovom slučaju iznos koji će morati platiti sjajni napadač je 200 tisuća eura.

Podsjetimo, Barcelona se mimo znanja Atletica dogovorila s Griezmannom, na što su u Madridu poludjeli tako da je transfer, koji je već praktički bio gotov, doveden u pitanje.

Francuz još uvijek nije kompletirao 120 milijuna eura težak transfer iz Madrida u Barcelonu pa se našao u nesvakidašnjoj situaciji. U Atleticu ga više ne žele, ne želi ni on njih, a u Barceloni još nije siguran. Navodno, bijesna uprava Atletica sad traži 200 milijuna, a upitno je hoće li na Camp Nouu to prihvatiti.

Usprkos službenom zahtjevu madridskog kluba da se od petka svi nogometaši koji su pod ugovorom Atletica jave na prozivku, napadač se oglušio. Tako je Diego Simeone poveo momčad u Los Angeles de San Rafael, u trening kamp, ali bez najveće zvijezde - Griezmanna.

Predsjednik Enrique Cerezo je bijesan zbog ponašanja francuskog reprezentativca.

"Griezmann je izvanredan igrač, ali i jako težak momak. Čovjek s problemima. Otišao je iz kluba na zadnja vrata, kukavički, ne želeći nikome pogledati u oči. A mislim da mu nitko ne bi zamjerio da je bio iskren prema nama i rekao da želi ići", kazao je Cerezo.

Usporedio je Cerezo Griezmmana s nekim drugim nogometašima koji su napustili Madrid.

"Diego Godin je došao kao čovjek kod mene, rekao mi što ima i otišao na velika vrata. Griezmann je svoja zatvorio stražnjicom. U ovom klubu postoje dvoja vrata, a Griezmannova su odmah pokraj Augerovih. Igrači idu gdje god hoće, ako to žele, nema problema. Ako žele ostati, ja sam sretan. Ovakvo ponašanje ne mogu shvatiti, a kamoli tolerirati", ocijenio je Cerezo.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara