Babić: I oslabljeni možemo puno u Francuskoj

Babić: I oslabljeni možemo puno u Francuskoj

Foto: Getty Images / Guliver Image

HRVATSKA muška seniorska rukometna reprezentacija završila je s prvom fazom priprema za Svjetsko prvenstvo u Francuskoj. Hrvatska izabrana vrsta trenirala je pet dana u Ivanić-Gradu, a nakon dva dana odmora trening će nastaviti u Umagu. Za drugu fazu priprema hrvatski rukometaši okupljaju se u nedjelju, 1. siječnja.
 
Izbornik Željko Babić osvrnuo se na prvu fazu priprema.
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Završili smo prvi dio priprema u Ivanić-Gradu. Jako sam zadovoljan s učinjenim. Ostali smo svi zdravi što je jako bitno. Prvoga je okupljanje u dva sata i idemo na drugi dio priprema u Umag. Jedini izostanak od planiranog je Marino Marić i već je pozvan Krešimir Kozina što znači da Marino neće moći biti kandidat za Svjetsko prvenstvo. Priključit će nam se igrači koji su imali slobodno zbog obaveza u svojim klubovima i umora", rekao je Babić, pa nastavio.
 
"Nadam se da ćemo početi prvoga navečer prema planu pripreme i da ćemo biti angažirani i spremni za napravimo jednu dobru i kvalitetnu pripremu za Svjetsko prvenstvo. Imamo u tom završnom dijelu i dvije prijateljske utakmice koje će nam pokazati u principu i napraviti selekciju igrača koji će ići na Svjetsko prvenstvo."
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara