Bad Blue Boysi u diskoteci u Čitluku izazvali masovnu tučnjavu

NOĆAS je pedesetak zagrebačkih Bad Blue Boysa, u novootvorenoj diskoteci "Frotea" u Čitluku, izazvalo masovnu tučnjavu u kojoj je 25 osoba ozlijeđeno, piše Brazda.ba.

Masovnoj tučnjavi su prethodila dva manja incidenta koja su se zbila oko 2.30 sati, a izazvali su je BBB-i koji su prije toga sudjelovali u tučnjavi u Metkoviću. Među 25 osoba ozlijeđenih u tučnjavi, nalaze se i dvojica policajaca. Zbog tučnjave je privedeno 11 osoba, a za ostalima se traga.

Osim velikog broja ozlijeđenih, nastala je i velika materijalna šteta - diskoteka je demolirana, a razbijeno je i oštećeno 15 vozila. Istraga je i dalje u tijeku.

"Purgeri su ponovno došli krojiti sudbinu Hercegovcima"

Pincom.info je incident prozvao "Krvavom noći u Čitluku", a pogrdnih riječi za Boyse autoru članka Danijelu Ivankoviću nije nedostajalo: "Purgeri su ponovno došli krojiti sudbinu Hercegovcima! Nije ovo prvi, a bojimo se ni posljednji put da `gospoda` iz Zagreba divljaju po Hercegovini!".

Autor članka navodi kako je tučnjavu izazvalo "50-ak očito pijanih i drogiranih loših momaka iz Zagreba" te kako su "Dinamovi `navijači` ničim izazvani došli i razbijali sve što im se našlo na putu". "Došli su krojiti sudbinu u jedno mirno hercegovačko mjesto, zapravo isto onako kao i prije par godina na 'Šuškovom memorijalu' u Širokom Brijegu", napisao je Ivanković.

Istovremeno, u Međugorju u hotelu Villa Regina, gdje su smješteni Dinamovci, održana je druga "Međugorska plava noć". Ondje je sve proteklo u najboljem redu i miru.

 I.M.
Foto: Brazda.ba

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara