BAKA "PODERAO GUZICU" Legenda opet ima viralnu provalu

BAKA "PODERAO GUZICU" Legenda opet ima viralnu provalu

Screenshot: Youtube

BLAŽ SLIŠKOVIĆ bio je nogometaš zbog kojeg se "kupuju ulaznice". 

Desetljećima nakon Bakinih poznatih utakmica prepričavaju se njegove golčine iz kornera, slobodnjaka i velike utakmice koje je riješio.

Ali nije ništa manje zanimljiv ni u aktualnoj, trenerskoj karijeri. I to kao sugovornik. Sliškovićev šarm je ostao isti, odnosno način kako uveseljava ljude. To radi ležerno, bez uzbuđenja ili glume i u tome je njegova draž. 
 
Zato su na YouTubeu podjednaki hitovi njegovi golovi Zvezdi ili Sparti, kao i na primjer intervju koji je dao na engleskom jeziku.

Novi prilog nisci tih bisera je komentar nakon utakmice njegova Zrinjskog i Mladosti Doboj Kakanj. Iako je pobijedio 2:0, čime su aktualni prvaci BiH ostali na vrhu s pet bodova više od pratnje, nije bio zadovoljan zalaganjem njegovih igrača.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
Na konferenciji za medije poručio im je "Nećete nikoga pobijediti ako ne natopite dres znojem i ne poderete guzicu za pobjedu."
 
Nakon toga, u televizijskom studiju njegovu opasku ponovio je i Slavko Petrović, trener tuzlanske Slobode, samo se u njegovoj verziji radilo o "cepanju guzica za pobjedu".


 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara