Baka poludio na NSBiH: "Ovo nema nigdje"

Baka poludio na NSBiH: "Ovo nema nigdje"
Screenshot (Youtube)

ZRINJSKI je ispao od Ludogoreca u trećem pretkolu Europa lige. Bosanskohercegovački prvak izgubio je 0:1 u Bugarskoj, a u uzvratu je u Širokom Brijegu odigrao 1:1.

Blaž Slišković, koji je nedavno treći put sjeo na klupu Zrinjskog, ponovno je imao svoj šou na presici.

Naime, Zrinjski u sljedećem kolu gostuje u Sarajevu, a bivšeg igrača Hajduka razljutilo je pitanje o toj utakmici.

"Nemoj me, molim te. Nisam ni prespavao, a ti meni o Sarajevu. Što ću ti sad reći? Čak sam razmišljao što ako prođemo ovo, a Savez zakazao utakmicu za 29. kolovoz. Vidiš ti to, Savez zakazao utakmicu, a još se nije znalo hoćemo li proći. Time su pokazali da im je svejedno za sve. Oni zakažu utakmicu kad je Europa liga, pa to nema nigdje", rekao je Slišković. 

Zrinjski će 29. kolovoza dočekati Zvijezdu, a da je kojim slučajem prošao dalje u Europa ligi, ta utakmica bi bila odgođena. 

Slišković je zadovoljan zalaganjem svojih igrača protiv bugarskog prvaka, a pohvalio je i 17-godišnjeg Kristijana Stanića.

"Neka ima i 17 godina, ako gine, igrat će i umjesto najboljeg strijelca lige, pa ja bih znao uštopati loptu bolje od pola njih. Tko se neće boriti, ne treba igrati za ovaj klub, da izgubimo svaku, a igramo ovako, ne bih rekao ni riječi!"

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara