DRAMATIČNI TRENUCI Pogledajte prekid i suludu tučnjavu hrvatskih navijača

DRAMATIČNI TRENUCI Pogledajte prekid i suludu tučnjavu hrvatskih navijača

Foto: Screenshot HTV, Hina, PIixsell, Getty Images / Guliver image 

PET minuta prije kraja utakmice sa Češkom, skupina navijača Hrvatske kod kornera na spoju istočne i sjeverne tribine stadiona u St. Etienneu, bacila je u teren 12 baklji, od kojih je jedna pala u peterac Petra Čecha.

Sudac Clattenburg zbog toga je na pet minuta prekinuo utakmicu, dok su hrvatski reprezentativci došli na mjesto odakle je pirotehnika doletjela u teren i molili navijače da prestanu.

Dok su oni apelirali, a vatrogasci skupljali bengalke s terena, začula se snažna detonacija topovskog udara. Jedan od djelatnika koji je u tom trenutku bio na travnjaku od siline udarca odletio je nekoliko metara dalje. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica je ubrzo nastavljena, ali za to vrijeme na tribinama je izbila žestoka tučnjava između navijača koji su baklje i topovski udar bacili, te onih koji su protiv takvog razračunavanja s vrhuškom HNS-a i hrvatskog nogometa.

 Policija na stadionu dugo je čekala na reakciju, dok su se hrvatski navijači na tribini međusobno šaketali. Za sada još uvijek nemamo informacije o eventualnim uhićenjima ili ozlijeđenim osobama. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara