Balaban i Srna plaču za Hrvatskom

Balaban i Srna plaču za Hrvatskom
HRVATSKI nogometaši Boško Balaban i Dario Srna nezadovoljni su statusom u svojim klubovima. Balaban uopće ne igra i tvrdi da ga se Aston Villa želi riješiti, dok Srna s klupe za rezerve na svakoj utakmici čeka svojih 15 minuta.
Što se krije iza pozadine svađe Aston Vile i Balabana, nitko ne zna. Balaban tvrdi da ga se žele riješiti zbog klupske politike. Zbog toga je Balaban stupio u kontakt sa Zdravkom Mamićem, te mu izrazio svoju želju da se vrati u Dinamo.

Problem povratka je Balabanov trogodišnji ugovor s Aston Villom, za koji bi Englezi željeli da ga Balaban zaboravi. Naime, ako Balaban oprosti Villi oko 2 milijuna eura po sezoni, Englezi bi dozvolili raskid ugovora. No, Balaban je izjavio kako mu ne pada na pamet odreći se tolikog "financijskog blagostanja i doći u Dinamo igrati besplatno."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Da pokaže kako mu je ipak malo stalo vratiti se u Dinamo, Balaban je Aston Villi ponudio deal: oprostit će im pola ugovora. No, u Aston Villi inzistiraju na cijelom ugovoru.

Dario Srna u početku je živio s obećanjima njemačkog trenera Schustera "da će dobiti priliku čim bude spreman". Nakon nekoliko dobivenih prilika, Srna se ponovo vratio na klupu, iako je prikazao dobru igru.

Sportske novosti pišu kako Srna čeka razgovor sa Schusterom kako bi ga zamolio da ga posudi nekom drugu klubu, možda čak Hajduku.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara