Baliću prijeti operacija, upitan je i nastup na SP-u u Hrvatskoj?

Baliću prijeti operacija, upitan je i nastup na SP-u u Hrvatskoj?

IVANO BALIĆ već duže vrijeme ima problema s leđima i prijeti mu operacija. Baliću se između dva kralješka ukliještio živac i zbog toga je susret protiv poljske Wisle odgledao s tribina. Zagrebaši ovaj vikend igraju protiv Szegeda i vrlo je upitan nastup prve zvijezde kluba.

Balić ide na terapije, međutim to sve ide dosta sporo, a bolove u leđima ne mogu otkloniti ni blokade. Ukoliko rukometaš ne bude dobro reagirao na terapiju, jedino rješenje će biti operacija. No, takav ishod bi značio da opasnost za Balićevo igranje u Ligi prvaka i za reprezentaciju na Svjetskom prvenstvu u rukometu početkom godine.

No, glasnogovornica Zagreba Vlatka Hercigonja nas uvjerava da je još prerano o tome pričati, jer prvo treba vidjeti hoće li mu pomoći terapija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ivano ima problema s leđima i u tijeku je fizikalna terapija. Na nju reagira dobro te zasad nije potreban operativni zahvat. Prerano je prognozirati je li njegov nastup na Svjetskom prvenstvu upitan, treba vidjeti kako će proći terapija. Nema potrebe raditi dramu oko toga", rekla ja Hercigonja.

M.Pa.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara