Baraća prate klubovi iz NBA lige: "Sretan sam u Caji, ali vidjet ćemo na ljeto"

Baraća prate klubovi iz NBA lige: "Sretan sam u Caji, ali vidjet ćemo na ljeto"

Foto: AFP

HRVATSKI košarkaš Stanko Barać, centar španjolskog prvaka Caja Laborala, izjavio je za španjolske medije kako postoji interes klubova iz NBA lige za njegove usluge.

"Sretan sam u ACB ligi, ali treba pričekati kraj sezone da vidimo što će se dogoditi s mojom budućnosti", prenosi Baraćevu izjavu službena web-stranica španjolske ACB lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barać je 2007. potpisao petogodišnji ugovor s Caja Laboralom, a ove ga je sezone produžio za dodatne tri godine, tako da je sada za klub iz Vitorije vezan do ljeta 2015.

Našeg 217 centimetara visokog reprezentativca je na draftu 2007. godine kao ukupno 39. izbor uzeo Miami Heat, ali ga je odmah zamijenio u Indianu. Pozornost je Barać privukao tijekom listopadskih pripremnih utakmica koje je Caja Laboral igrao u SAD-u, a hoće li na koncu završiti u najjačoj ligi svijeta, pokazat će ljetni mjeseci.

Spomenimo još da je 24-godišnji centar u 20 ovosezonskih utakmica u Euroligi ostvario prosjek od 11.4 poena i 5.3 skoka, dok je u ACB ligi na prosjeku od 11.2 poena i 6.9 skokova.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara