OUSMANE DEMBELE

Barcelonina pravila za Dembelea: Jednu stvar nikada ne smije napraviti

Barcelonina pravila za Dembelea: Jednu stvar nikada ne smije napraviti
Foto: EPA

DEMBELE je u Barcelonu stigao iz Dortmunda kao veliko pojačanje kluba. Katalonski velikan ga je platio 115 milijuna eura. Iako u počecima nije pružao onoliko koliko se od njega očekivalo, 21-godišnji Francuz igra sve bolje.

Navijači i čelnici Barcelone su oduševljeni njegovim igrama u posljednje vrijeme, no nekim postupcima je ozbiljno naljutio sve u klubu.

Naime, napadač francuske reprezentacije je ovisan o igricama pa često zakasni na treninge i okupljanja momčadi.

U Barceloni rade sve kako bi zaustavili njegovo kašnjenje. Više puta su ga upozoravali, no niz upozorenja Dembele očito nije shvatio ozbiljno pa je nakon gola Espanyolu sutradan opet zakasnio na jutarnji trening u 11 sati. Klub je otkrio da su razlog videoigrice o kojima je ovisan, a izgubio je i strpljenje pa mu je određena i najveća kazna u povijesti kluba - 200 tisuća eura. 

Navodno su mu u klubu dali listu pravila koje mora strogo poštovati. Jedno od njih je pomalo bizarno. Dembele nikada ne smije izgasiti zvono na mobitelu. Njegov mobitel mora biti dostupan 24 sata kako bi se mogao javiti kad ga netko iz kluba nazove jer u Barceloni smatraju da će na ovaj način zaustaviti njegova kašnjenja.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara