Barić na mukama

Barić na mukama

UMJESTO da vježba najjaču momčad, hrvatski izbornik ima problema s ozlijeđenim igračima kojih je svaki dan sve više. Na listi ozlijeđenih trenutno su Balaban, R. Kovač, Olić, Pršo, Tokić, Tomislav Marić i Miki Rapaić.

Balaban i Tokić već su napustili pripreme reprezentacije, dok ostale liječnici pokušavaju osposobiti za nastup protiv Estonije 11. lipnja. Umjesto Roberta Kovača obranom će dirigirati Josip Šimunić.

Ivica Olić ozljedu je zadobio u susretu Dinama protiv Cibalie, hematom na desnom listu boli, ali stanje je bolje nego prije nekoliko dana, pa se svi nadaju kakao će Olić biti spreman.

Dado Pršo ima problema s koljenom koje je već bilo operirano. Izjavio je kako je tijekom odmora želio biti aktivan, pa je igrao košarku na betonu. A beton je za sve sportaše najgora podloga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tomislava Marića "pecka" u prsnom košu, pije lijekove, liječnici ne znaju što mu je. Smatraju da je dobio virusnu upalu. No, njegovo stanje nije jako loše budući da je u petak igrao prijateljski susret, i zabio je tri gola.

Milana Rapaića muči zadnja loža, razlozi leže u nedostatku bazičnih priprema prije nego što je počeo igrati za Hajduk, naporna sezona dodatno je začinila ozljedu, no s terapijom koju su mu dali liječnici Rapaić bi trebao biti spreman.

Barić je za napad protiv Estonije najavio tandem Pršo – Olić, koji u prijateljskom susretu nisu igrali. No, ako oni neće biti spremni, nadu nam donose strijelci iz pripremne utakmice.

Braća Marić ( Tomislav 3 pogotka, Mario 4 pogotka,), Rosso ( dva pogotka) i Leko (jednom strijelac) bili su raspoloženi u napadu što je rezultiralo krajnjim rezultatom od 10:0 za Hrvatsku protiv Krškog Posavja.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara