Barić nazvao novinare izdajnicima

NAKON što su hrvatski mediji jučer otkrili Barićevu taktiku za sraz sa Slovencima, na pressici održanoj jučer popodne Otto Barić nazvao je hrvatske novinare izdajnicima. "Pomogli ste Slovencima, to se zove izdaja"

Sportske novosti prenose kako je njihov slovenski kolega pitao Barića što misli o tome da su novinari otkrili njegove taktičke zamisli Barić je izjavio kako ga to "nije iživciralo, ali tim potezom pokazali su da nisu solidarni s hrvatskom reprezentacijom".

Hrvatski novinari su pokušali objasniti Bariću da je to njihov posao, ali i da su Slovenci imali svoje špijune i znali su sve što je radio Barić s reprezentacijom. Ljutiti Barić rekao je da je "bolje biti špijun nego izdajnik".

Barić je naglasio da su se i nogometaši jako iživcirali jer su sve vidjeli u novinama dan poslije treninga, iako je Barić naglasio da ni slučajno s nekim ne pričaju o mogućoj formaciji i taktici za današnju utakmicu.

A tada se Barić vratio u Austriju: "Kada sam bio austrijski izbornik, novinari nikada nisu bili s nama u hotelu. Tako je i kod svih drugih reprezentacija. Jedino smo mi dozvolili da cijeli dan budete u hoteli i navlačite igrače za rukav".
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara