"Seksamo se s kurvama od 20 eura, upadamo na stadione bez ulaznica i s Hrvatskom osvajamo Euro!"

"Seksamo se s kurvama od 20 eura, upadamo na stadione bez ulaznica i s Hrvatskom osvajamo Euro!"
Foto: Bauljatori
 
NAVIJAČKI DNEVNIK S EURA, Index vam donosi na do sada neviđeni način: Necenzuriranim javljanjima dvojice lutalica, varalica, vagabunda, obožavatelja žena, provoda, ali ponajprije svjetskih putnika čiji itinerar određuje:

Šalković, Hemingway ili Thompson ne bi dva dana izdržali tempo Cara i Sare
 
"Di nas putevi vode, znaju samo kuglice UEFA-e i FIFA-e" kaže idejni vođa dvojca, u svijetu poznat kao Car. 
 
Nije ovo gonzo-novinarstvo ili nekakva gerila verzija reporterskog posla, jer Hunter Thompson, Ernest Hemingway ili Hrvoje Šalković ne bi dva dana izdržali tempo ove dvije bitange.
 
Očekujte razvaljenost i euforiju
 
Od Bauljatora ne očekujte idealne kadrove, besprijekornu gramatiku i trezvena promišljanja, jer oni se iz Francuske javljaju u stanju u kojem su navijači uvijek u takvim prigodama - razvaljeni i euforični.
 
Sa spomenutim Carom uvijek je Sara, ili kako mu Car od milja tepa navijačkim nadimkom "Najvjerniji". Jer doista, Car nalazi rute, koridore, nabavlja karte i ulaznice barem u onim slučajevima kada ih plate za utakmice na velikim natjecanjima, ali s njim uvijek i svuda ide i nerazdvojan je u ludim avanturama Sara, na kojeg je recimo na autoputu između Pariza i St. Etiennea poludjela djelatnica iz McDonaldsa kada ga je zatekla da se brije u wc-u.
 
Bauljali su s Hrvatskom od Koreje i Japana do Kazahstana i Azerbajdžana
 
Sebe nazivaju bauljatorima, dakle onima koji bauljaju, glavinjaju svijetom u potrazi za zabavom i provodom, a sve u sklopu gostovanja s reprezentacijom Hrvatske, odnosno prateći je po svim kontinentima. Jer bili su s Hrvatskom od Japana i Južne Koreje, do Kazahstana i Azerbajdžana.
 

 
Već po nazivu koji su si nadjenuli, shvaća se u kakvom su Sara i Car stanju pri tim bjelosvjetskim lutanjima. Čovjek naime kada je pod gasom, ne hoda, nego naprosto... baulja. Jer bauljatori na putovanjima ipak prilikom gostovanja i avantura nisu sami, s njima su hektolitri piva i kartoni viskija.

Gnušaju se huliganstva i nereda, oni se žele družiti, jesti, piti i voditi ljubav
 
Bauljatori se gnušaju huliganstva, nereda, tučnjava, pa čak i nadmetanja s navijačima drugih momčadi. Za njih je ovo sve, pa tako i aktualni Euro, samo prilika da upoznaju nove ljude, s njima se druže, piju, jedu i pjevaju. Ali i da se seksaju. Car posebno pikira na žene lakog morala i još lakše zarade:
 
"Osim što sam Car, u Parizu na štajgi gdje prijateljice noći ordiniraju u kombijima, postao sam i Kralj Gane, jer intimno sam se družio s ljepoticom iz te afričke države i to za samo 20 eura." Da je tome tako, postoji i video-dokaz:
 

 
S prodavačicom ljubavi iz Gane u kombiju, s prijateljicom iz Portugala u kamp-kućici
 
U St. Etienneu pak, završio je s Portugalkom u njenoj kamp-kućici, ali ovaj put radilo se o intimi bez naknade. Prije toga u restoranu "smo maznili po kila pršuta, a platili samo kruh!" ponosi se Car jednom od tisuća varki koju je prodao na njegovim avanturama.
 
Ili kako nam to u euforiji zbog pobjede nad Turskom kaže Car: "Navijanje, žene, provod, putovanja, to je naš život. Evo, šetamo St. Etienneom i usprkos tome što pada jaka kiša, sretnemo čovjeka iz Bosne, koji nas je pozvao kod sebe kući i ugostio tamo do subote i utakmice Hrvatske i Češke, nakon čega pičimo u Bordeaux. Pa nije li bauljanje nešto najbolje na svijetu?!"
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Bauljatori osim Hrvatske, gledaju utakmice i svih ostalih reprezentacija na koje se uspiju više ili manje nelegalno ubaciti na Euru: Tako su upali preko ograde i bježeći osiguranju na Portugal - Island.
 
Car je testirao francuske sigurnosne službe: Ako na stadion ovako upadaju bauljatori, može i ISIL!
 
"Došli smo u St. Etienne, naravno bez ulaznice za ovu utakmicu, ali kada smo već tu, morali smo je pogledati uživo. Zatrčali smo se preko ograde stadiona i uspjeli ući. Neuspješno su nas hvatali neki francuski mulci redari, ali za nas su miševi."
 
Car na svoj osebujan način testira sigurnosnu situaciju na Euru koje se igra pod velikom prijetnjom terorističkih napada: "Na navedenu utakmicu ušao sam u portugalskom dresu i bez naočala na glavi. S obzirom da sam to napravio ilegalno i da me kamere onda ne bi otkrile, a redari na tribini identificirali, ulaskom na stadion presvukao sam se u hrvatski dres i stavio cvike. Nitko me nije niti pogledao. Teroristi znači mogu lako na stadion." 
 

 

Kako Bauljatori varanjem dolaze do ulaznica?
 
Bauljatori se "snalaze", u biti varaju za ulaznice i na druge načine; za utakmicu Irska - Švedska došli su do ulaznica prevarom Šveđanina koji je prodavao deset karata. Uzeli su pregledati i onda manirom iskusnih varalica, učas dvije ulaznice iz špila za navedenu utakmicu, zamijenili s onima s već odgledane utakmice Hrvatske i Turske. Šveđanin to naravno nije shvatio i samo je primitkom hrpice ulaznica natrag vidio da ih ima jednako koliko ih je dao.
 
Kako su došli do ulaznica za Hrvatska - Češka? "Hahaha! Živili islandski navijači! Dali smo im dva falša Modrićeva dresa iz Konzuma, svaki po 35 kuna, a oni nama karte! Ali to nije sve, jer razmjenu smo izvršili s njima se napili u kafiću gdje smo sami sebi točili pive kada bi konobarica otišla."
 

 
Iako će Bauljatori prevarati, izvarati i zajebati kada im se pruži prilika, u njima nema zla, jer Car, u dobrim odnosima s mnogim hrvatskim reprezentativcima, koji su mu sredili ulaznice za Euro, ovako je poručio:
 
Zašto Car ne može oprostiti hrvatskim reprezentativcima?
 
"Kao navijač koji Hrvatsku prati svuda po svijetu od 1998. i koji je putujući na gostovanje s Hrvatskom jedva preživio tešku prometnu nesreću, u kojoj mi je prijatelj izgubio život, a ja slezenu, javno se odričem karata koji su mi rekli dati neki igrači Hrvatske. Ne samo zato što navijam za Hrvatsku, a ne ono što trenutno je - prćija pojedinaca, nego zato što su igrači dokazali da nisu vjernici, katolici i uzor mladima. Radije ću u Francuskoj prati automobilska stakla na križanjima i tako doći do novca za ulaznice, nego ih uzeti od njih!"
 
Pobogu Care, odakle takav prijezir prema reprezentativcima?!
 
 
Pitam zato reprezentativce Hrvatske: Kako bi se vi osjećali da sutra netko vašoj djeci učini što je Marina sa Žoržem učinila Saši? Di vam je ljudskost, poštenje i obraz? Pa vi predstavljate cijelu naciju, ali ovim ste pokazali da to niste zaslužili!"
 
"Ne kupujte ulaznice, izvarat ćemo Francuze i donijeti kantu na Trg i Rivu!"
 
Za kraj prvog javljanja, Car ima poruku za navijače Hrvatske: 
 
"Ne kupujte ulaznice za Euro, izvarat ćemo Francuze. Bit ćemo prvaci Europe i donijeti kantu na Trg bana Jelačića i Rivu."
 
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara