Tučnjava BBB-a i Torcide

BBB-i objavili snimku iživljavanja nad torcidašima: Presreli su ih na autocesti

BBB-i objavili snimku iživljavanja nad torcidašima: Presreli su ih na autocesti
Foto: Balkanski navijači

U SUBOTU je nakon utakmice Rudeša i Hajduka (1:4) došlo do navijačkog obračuna na autocesti između pripadnika Bad Blue Boysa i Torcide.

Ranije tog dana dio torcidaša napao je prostorije Udruge navijača Dinama Bad Blue Boysa u Ulici kralja Držislava u Zagrebu. 

Boysi su poslije utakmice u Kranjčevićevoj napravili sačekušu navijačima splitskog kluba. Na snimkama koje su snimili navijači Dinama vidi se kako BBB-i bacaju palice i kamenje na kombije kojima su se torcidaši vraćali s utakmice. 

Nakon što su navijači Hajduka stali nasred autoceste i izašli iz kombija, uslijedila je tučnjava. Na snimci se vidi tučnjava i čuju povici: "Dinamo! Dinamo! Ubij! Ubij! Nije dosta!" Prema informacijama iz navijačkih krugova, BBB-i su bili naoružani palicama, a nekoliko navijača Hajduka je ozlijeđeno i ostalo je ležati na cesti nakon ovog sukoba. 

Ovo je samo jedan u nizu sukoba Bad Blue Boysa i Torcide ove godine, a kao i u onom kod Macole navijači Dinama snimali su napad kako bi se kasnije hvalili po navijačkim forumima.

Dio navijača s obje strane strahuje da bi ako se takva praksa nastavi uskoro moglo doći i do sukoba s puno težim posljedicama.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara