Beckham: Ovo nije moj reprezentativni kraj

Beckham: Ovo nije moj reprezentativni kraj

BECKHAM je postao peti igrač u povijesti sa 100 ili više nastupa za Englesku. Više utakmica od njega odigrali su Peter Shilton (125), Bobby Moore (108), Bobby Charlton (106) i Billy Wright (105).

"Ne znam odakle glasine da je ovo moj reprezentativni kraj, bar ne još. Ponosan sam i sretan jer se stoti nastup ne događa svaku večer. Kad sam počeo igrati za svoju zemlju prije 11 godina, nadao sam se i sanjao da ću doći do brojke od stotinjak nastupa. Mislim kako je san svakog nogometaša nastupiti jedanput za svoju zemlju, a kamoli sto puta", izjavio je Beckham za Sun.

"Vrlo sam tvrdoglava osoba. Naravno da se stvari mogu promijeniti, ali želim igrati za reprezentaciju dok god budem mogao", rekao je Beckham.

Becks je utakmicu započeo od prve minute, a prilikom izlaska s travnjaka u 63. minuti doživio je ovacije i francuskih i engleskih navijača.

"Cijela moja obitelj te puno prijatelja bilo je na utakmici, a na ovacije sam jako ponosan. Drago mi je da se utakmica igrala baš ovdje (Stade de France, predgrađe Pariza), gdje je nekad igrao Zinedine Zidane. Pariz je jedan od mojih omiljenih gradova i imam kuću ovdje", kaže igrač LA Galaxya.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O izbornikovom poznavanju engleskog jezika

"Capello je sa mnom pričao na španjolskom, ali s ostalim igračima je cijeli tjedan pričao na engleskom jeziku. Njegov engleski je jako dobar."

"Najvažnija stvar mi je bila da protiv Francuske pokažem kako sam fizički spreman i mislim da sam to i učinio. Znam da će ljudi uvijek postavljati pitanja o mojoj fizičkoj spremnosti i mogućnosti da igram na najvišem nivou, ali svojom igrom sam zadovoljan."


Totalsport
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara