Beckham: Želim i više od stotog nastupa!

PROSLAVLJENI nogometaš David Beckham izjavio je kako bi bio počašćen 100. nastupom za englesku reprezentaciju, ali da ne želi tu stati.

Beckhama je engleski izbornik Fabio Capello pozvao za prijateljski ogled protiv Francuske u srijedu nakon što ga je izostavio za prošlomjesečni susret protiv Švicarske na Wembleyju, te će ukoliko nastupi za momčad ubiljžiti jubilarni 100. nastup za reprezentaciju.

"Jako sam sretan što sam opet pozvan i uživao sam trenirajući ponovo sa suigračima. Prije godinu ili dvije nisam ni mislio da ću dogurati ni do 95. nastupa a kamoli 100. Počašćen sam pozivom i činjenicom da ću svoj jubilarni nastup ukoliko zaigram ostvariti protiv jedne od najboljih momčadi na svijetu", izjavio je Beckham.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Međutim ne želim tu stati. Nije mi cilj samo nastupiti stoti put i onda se umiroviti. Želim i dalje nastaviti igrati za svoju zemlju", kazao je..

"Bilo mi je zadovoljstvo igrati pod Capellom prošle godine u Real Madridu. Mislim da ga poznajem dobro kao menadžera i osobu, kao i njegov stručni tim. Znam da imamo dobre i talentirane igrače, znam da možemo igrati dobro, a sada imamo i menadžera koji ima svo potrebno znanje i iskustvo", kaže Beckham.

Totalsport
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara